Eye lashes and more

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Inhoud starterspakket:
* Neicha Master Glue
* Neicha Twinkle C-0.10 (2D)
* Neicha Twinkle C-0.07 (3D)
* Neicha Twinkle C-0.06 (7D)
* Vetus ST 15 krom pincet

Waarom een cursus?:
Een Russian Style behandeling kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Alleen met de juiste techniek kan deze behandeling op de juiste manier worden aangebracht daarom is het volgen van een cursus noodzakelijk.Voor deze cursus heeft u een model nodig! lukt het je niet een model te vinden? Geen probleem dan zoeken wij er een voor je!

Na het afsluiten van de training ontvangt u niet gelijk een certificaat,
Wij vragen u eerst om een portfolio te sturen van 2 verschillende modellen met 2 verschillende technieken, na goedkeuring ontvangt u alsnog uw certificaat ( Dit om de kwaliteit van de cursus hoog te houden!)

LET OP!
Vanwege de aard van deze intensieve en geavanceerde techniek moeten alle cursisten een basiscursus hebben voltooid, met geruime ervaring! Gaat de klassieke 1 op 1 techniek je nog niet helemaal goed af, raden wij u aan deze cursus nog niet te volgen.

Prijzen:
De totale cursus inclusief starterspakket kost €268,79 exclusief btw. 
Tijdens de cursus werkt u met materialen van ons, u kunt EVT. na de cursus direct producten bij ons kopen tegen 10% korting (Cursisten krijgen na het volgen van een cursus bij Perfect Beauty By Kaylee ALTIJD 10% korting op alle producten en op vervolg cursussen.